08.06.2009 21:12 Zase můj oblíbený problém: Jak sakra nastavím vyšší obnovovací frekvenci? 60Hz patří do dob osmibitů. Edit: Tak nic, už jsem na to přišel…
Company of Heroes: Opposing Fronts
- Vývojáři:
- Relic Entertainment
- Oficiální stránky:
- http://www.companyofheroesgame.com/
Ve hře Company of Heroes: Opposing Fronts si zahrajete dvě nové kampaně a to jak za britskou armádu při osvobozování města Caen a také za německou tankovou divizi Panzer Elite při spojenecké operaci Market Garden. Hru pohání vylepšený engine z původní hry a nabízí mimo jiné nové DirectX10 efekty. Nesmíme však zapomenout ani na zdokonalenou fyziku, promyšlenější AI a vylepšený multiplayer s novými módy a možností hrát za dvě nové armády ze singleplayerové kampaně.
Nástěnka
VideoVideorecenze
Videorecenze z GameTrailers
Danny, 3 roky a 289 dní0 (0/0)
Poslední diskuzní příspěvek
Odkaz 01.05.2011 11:50
Málokedy sa stane, že datadisk prekoná pôvodnú hru a tento datadisk patrí k tomu málu. Ponúkol toho viac ako samotná pôvodná hra a kľudne mohlo ísť aj o pokračovanie.
Pribudli dve plnohodnotné kampane, a každá z nich sa minimálne vyrovná kampani z pôvodnej hry. Nové štýly hrateľnosti za Britov a Nemcov je na hre cítiť a chvíľu mi trvalo než som si zvykol na novú hrateľnosť. Kampane mi tentoraz prišli omnoho pestrejšie, rovnako ako príbehové cutscény ma zaujali viac.
Do multiplayeru pribudli dve nové hrateľné strany, čo spolu s tým, že každá má 3 zamerania vytvára už pekne zamotanú taktickú hru na najlepšie skombinovanie tímu.
Grafika je stále skvelá a najmä fyzika dodáva hre určitú atmosféru. Hudobný doprovod je na úrovni a perfektne dopĺňa priebeh hry bez toho aby rušil. Zvukom zbraní a jednotiek sa tiež nedá čo vyčítať. Čo trochu zamrzí je trochu smiešny dabing u niektorých postáv, kde sa snažia napodobňovať britský a nemecký prízvuk a nie vždy to dopadlo dobre.
Zostali však aj nejaké neduhy z pôvodnej hry, a to najmä neustále ťahanice o strategické body a dosť vysoké nároky na výkon PC.

Pro: kampane, nové frakcie, atmosféra
Proti: menšie chybyčky v AI, ťahanice o strategické body