Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (18.04.2024 21:13): včera :D
 Manchester City 1 - 2 (Po penaltách) Real Madrid 
 64% Držení míče 36% 
 34 Střely celkem 8 
 865 Úspěšné přihrávky 402 
 18 Rohové kopy 1 

a postup aRelku :D
Držení míče   - 67% : 33%
Střely celkem   - 28 : 2
Nebezpečné útoky   - 115 : 24
Úspěšné přihrávky   - 693 : 214 

Ještěže jsem to nezapnul :)
Dokoukal jsem UFC 300 a to co předvedl Pereira, až takový mazec jsem nečekal. Obávám se, že Jirka se svým stylem na Pereiru mít prostě nebude. Od Pereiry nemůžeš dostat ránu bez krytu, to je vražda, smrt, zabití.
Včera jsem byl v O2 aréně a musím říct, že to byl skvělí zápas. Sparta si to prohrála už dávno před tímto zápasem a jen to včera potvrdila, že v koncovce zápasu mají obrovské problémy. V prodloužení mohl vyhrát oba, jen Třinec má Kacetla, který prostě řekl ne, což na druhé straně Kovář nemohl říct po gól 0,2 před koncem, i tak odchytal slušný zápas, po takovéto chybě (já už bych po takové chybě nikdy nevlezl do brány). Prostě Sparta má svůj titul, jako první prohrála 0:3 na 4:3.
Jinak nejhorší jsou rozhodčí, obrovský alibismu, používání videa na všechno, pískali na obě strany špatně.

Teď jsem shlédl Procházku. Gratulace Bejku!
Moje poznatky, Pereira musí mít hrozný dělo, když dokázal Jirku poslat do kolen. Rakič trefí několik čistých úderů a s Jiřím to nic neudělá. Jirka se bude muset naučit bránit calf kick a low kick, to bude terč pro všechny jeho budoucí protivníky. To co ukázal Pereira ihned využíval Rakič. Přestřelku s BJP nikdo nechce :D
Ještě nevím kdo má titul, to si nechám na večer ale jsem si jistý, že Pereira.
Jo série neuvěřitelná a Třinec teda všechna čest, takhle se zmátořit, dát gól 0,2s před koncem, když ani Voženílek nebyl před branou :) Teď to dlouhý prodloužení. Fakt síla. Rád bych ve finále fandil Pardubicím, ale ten jejich šéf, to je tak příšernej člověk, že prostě nemůžu. Bojím se, že ač se jim bude pár let dařit, tak potom přijde úplný kolaps a krach.

No uvidíme jak to dopadne. Pardubice mají asi tak o 6 zápasů v nohou míň, ale Třinec má zkušenosti a chuť do hokeje, to někdy může rozhodnout.
@BuenoExcellente (14.04.2024 07:44): Ale jo, já bych to klidně „perníkářům” přál, proč ne. Hrají opravdu dobře, navíc mančaft s tradicí, na to já dám. :c) Třinec ale předvedl něco zcela neuvěřitelného a ta série, alespoň z pohledu běžného nezaujatého hokejového fanouška, jednoduše neměla chybu. To se zapíše do historie! :c)
@samorost (14.04.2024 05:09): No, já nevím, ale na vítěze bych viděl spíš Pardubice. Měli mnohem delší odpočinek, mají lepší obranu a vyrovnanější útok. Ale pokud budou chytat Kacetl a Will, tak také mají mnohem horšího brankáře. Ale pokud by se bůh ví proč znovu do třinecké branky postavil Mazanec, tak je to vyrovnané. A pokud by nějakým zázrakem Zadinu napadlo nechat toho sněhuláka na baterky Willa na střídačce a chytal by Pavlát, tak by pohár měl mít nového majitele.
@Strady (08.04.2024 12:58): já to hraji jen vždycky právě na velké akce, je to sranda a ve finále je to tipovačka jako cokoliv jiného... blbé je, že tam člověk musí myslet na to, že to musí pravidelně nastavovat (často to nešlo na kola dopředu)...
a nebyl by tu taky zájem si dát vlastní ligu na fantasy v MS v hokeji, případně i tom fotbale? koukám, že Sazka už to nedělá, ale tipsport by mohl...
Kontrolní otázka: Bude zájem o tipovačky? MS v hokeji 2o24 a ME ve fotbale 2o24.
@rikuhahl (04.04.2024 22:33): Já ji úplně vidím na místě té bloncky v Barbar Conan :-) Ta byla hubená jak koza, tahle by ji stčila do kapsy. A ty bicáky, dovedeš si představit tu krásu, když by ty tlapy roztočila s velkým mečem? :-)
@Strady (28.03.2024 20:06): mně právě přijde, že pokud připustím, že jsou muži superiorní ve věcech typu šipky, šachy, flipper a další věci, které nezávisí na fyzické zdatnosti, ale šikovnosti, píli, chytrosti, ovládání stresu a emocí, musím pak nutně připustit, že jsou lepší i ve věcech jako je třeba práce a další věci, a to se mi vlastně nechce, proto bych byl radši, kdyby se tyhle sporty nerozdělovaly a ať se holky sakra snaží, protože je to podle mě hlavně o tom, že chlapi tomu věnují víc času a pozornosti no :-) plus teda určitě hraje roli prostě gaussova křivka, kdy prostě vidíme ty nejšikovnější muže, kterých je jen pár a jsou nad všemi a nevidíme tu armádu mužů horších.
@Dan9K (28.03.2024 19:36): To je právě otázka. Žena smí hrát mužské turnaje, muž ženské ne. Jelikož žádný mužský turnaj žena nevyhrála, (mluvím o velkých mužský turnajích, někde na vesnici v Anglii asi jo) tak to prostě zatím nevadí. Jiné by to bylo, kdyby všechny nějaká půvabná žena drtila, to by bylo docela zajímavé :)
Jelikož hodně hraji Flippery a sem tam koukám na turnaje, tak je to hodně podobné, zatím žádná žena nevyhrála otevřený turnaj. Můžeme se o tom bavit zda i šachách, v šipkách, flipperech, počítačových hrách mají stejnou šanci ženy proti mužům. Já si myslím, že ne. Může být výjimečná hráčka šipek, bude kosit spoustu mužů ale nikdy nevyhraje světový pohár nebo nebude světové číslo jedna (jiná mentalita, jiné emoce, prostě a jednoduše žena je z Venuše a muži z Marsu :D )
@strejdafido (28.03.2024 17:29): Naštěstí mě ženské sporty moc nebaví. Když už, tak se kouknu na UFC a tam je otázka zda to vůbec ženy jsou :D
Teď někde psali o trans hráči-ce v šipkách. Stejně si myslím, že i tady jsou chlapské geny prostě důležité, třeba jen hlava ale u tadytoho, tady nevím :DDDD
@Pluto (18.02.2024 15:08): jako to byla věc, co mě asi taky nakonec zničila. Na druhou stranu, předtím to bylo ještě horší. Tehdy taky klidně změnili nájezd a znamenalo to, že si ti závodníci skočili ještě jednou. To bylo tak na hlavu. Někomu se povedl životní skok, ale jury si řekla, že je moc špatnej na to, aby skočil tak dobře, tak snížili nájezd, nebožákovi řekli, že jeho skok neplatí a šel si skočit ještě jednou spolu s dalšíma třeba dvaceti skokanama. Skočil 80m a šel do háje.
A tohle se dělo každej třetí závod, většinou pak zrušili i druhý kolo, protože se nestíhalo.

Dneska je to o tolik spravedlivější, bohužel zjednodušení pro jury v hýbání s nájezdem dospělo do bodu, že se s ním hýbe furt, všichni skáčou do stejnýho místa, aby se následně vypočítálo, kdo teda vyhrál. Nuda no
@Dan9K (17.02.2024 23:55): Mám to dost podobně. Jednu dobu jsem si nenechal ujít jediný závod. Intersportturné o vánočních svátcích byl pro mě fakt vždy zážitek. Pamatuju, kdy v jednom závodě skončili na 2., 3. a 4. místě naši skokani. Z dnešního pohledu skoro fikce :)
@Richmond (17.02.2024 20:07): on ještě závodí? :-)

A Simon Amman taky, ne?

To jsou asi jediný dva mohykáni, co zbyli z doby, kdy jsem to začal sledovat. Asi před deseti lety mě to přestalo bavit, ale do tý doby jsem sledoval v podstatě každej závod světovýho poháru, tak od roku 1997-2010 pak jako když utne.
Noriaki Kasai v 51 letech dnes bodoval ve Světovém poháru. Můj velký oblíbenec od mého mládí! Neuvěřitelný :)
@Strady (13.02.2024 11:02): Podle mě rozhodly drobnosti. Skvělé výkony kickerů, Butker vlastně udělal rekord všech Super Bowlů. Stačilo ubránit KC na třetí nebo čtvrté downy a bylo by vymalováno. Te'd momentů, kdy se to mohlo zvrtnout obráceně bylo několik.

Mimochodem viděl zpěváka Mňágy a Ždorp v dresu SF? :) Potěšilo, že i někteří umělci v ČR jsou fanoušky tohoto sportu.
@Richmond (13.02.2024 10:22): hrál si taky panákovanou, za každý záběr na Taylorku? :D
Teď vážně, co si myslíš, že rozhodlo? Přece jen se tomu sportu věnuješ víc než já.
Ještě by mě zajímalo, zda víš proč většina hráčů, má tejp od ramene přes triceps přes loket na předloktí? Přijde mi že je to kvůli držení míče, aby měli víc staženou náruč, aby měli větší tenzi.
Taky se mi finále líbilo navzdory menšímu počtu bodů. Je zvláštní že v posledních několika dekádách se rodí dynastie pouze v jedné konferecni. Předtím New England, nyní Kansas City. Klidně se může stát, že příští rok bude stejné finále. Pěkné byly záběry na nehty si kousající Taylor Swift :.)
@Richmond (12.02.2024 22:42): Už mám taky shlédnuto.
Tak za mě vyhrál šťastnější, kurz na KC byl 2,19 tak jsem ho za něco musel dát. Přece jen jsem věřil Mahomesovy na zkušenosti. Ty se ukázaly až v plné parádě v prodloužení, to bylo celé jeho.
Co říct k SF neproměněný extra point!?! Že by. KC vytrhl trn z prdele kopáč.. Čekal jsem, že KC na tom budou líp a zkušenostmi si je namažou na chleba s paštikou, 40 yardovou přihrávku, 10 od end zóny a jen za 3 body.
Celkově suprové utkání.
@Richmond (03.02.2024 14:01): NENE, to Taylorce nemůžeš udělat :D
Myslíš, že to Detroitu prohrál trenér? Přece jen ty 4 downy, pro tak mladý tým mohlo být zlomení i v hlavách, že je nedali. Nebo by alespoň jeden kop proměnil a bylo by vyrovnáno.
Samozřejmě SF v druhém poločase jiný tým ale i tak, odskok o 14 nebo o 17 bodů je přece jen rozdíl.
@Strady (29.01.2024 12:55): Dokoukal jsem teprve dneska :) A ano, vynikající utkání! Detroit je mi tedy hodně líto, ten zlom byl skoro neuvěřitelný. Ve finále fandím SF (protože Purdy a Deebo Samuel) :)
@Strady (20.01.2024 13:02): Vidím to tak, že se maximálně těším :) Neděli jsem si vyhradil na oba sobotní zápasy relive :)
BAl-HOU --> tady očekávám těsný zápas, protože Texans mají formu a můžou jen překvapit. C.J.Stroud by mohl dát životní zápas

SF - GB --> normálně bych přál Packers, ale quarterbackem u SF je Brock Purdy a s ním já "prožil" 4 roky na univerzitě Iowa State, takže jsem měl chvíle, kdy jsem ho odsuzoval i zbožňoval zároveň :) SF asi asi postoupí, bude se hrát v teplejším prostředí, nikoliv v kruté zimě ve Wisconsinu.

DET-TB --> tady to vidím na jasné vítězství Lions. Mayfiled hodí 2 interceptiony :)

BUF-KC --> naprosto nečitelný zápas. Buffalo jsem čekal, že rozdrtí oslabený Pittsburgh a místo toho se s ním 3/4 zápasu trápilo. KC zase celou sezón nejsou týmem, který loni získal Super Bowl. Takže vyhrát mohou oba týmy. Já to přeju Buffalu :)
Richmond, jak vidíš víkend?  

Baltimore Ravens - Houston Texans - Baltimore by měl asi ukázat proč je vítěz konference

San Francisco 49ers - Green Bay Packers  - Tady přejí Pakers ale SF je nejspíš dají bez větších obtížích
Edit: Zkusit Packers za 4.40 by nebylo špatný! Dlouho jsem nesázel.

Detroit Lions - Tampa Bay Buccaneers - Jedno značně Tampa, tady mi to přijde nejasnější, tedy pro mě :D
Edit: a přitom mají jasný kurz Lions :DDD

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs - no a tohle se těším nejvíc, je mi jedno kdo postoupí. Buffalo je v laufu, na druhé straně Mahomes se každý zápas zlepšuje.
Tak krásně to začalo a ještě krásněji to skončilo, Pardubice / Varaďa. Už jsem od Sparty na něco zvyklý, obzvlášť za doby Břízy "manažera, ředitele země koule", tak tohle je od Dědka kumšt :D
@Strady (16.01.2024 10:59): Já samozřejmě většinu dávám ze záznamu, takže v té době semka nechodím :) Docela zajímavé výsledky, hlavně ty propadáky PHI a DAL. V té Philadelphii se muselo něco stát s atmosférou, chemií...to je úplně jiný tým než v první půlce sezony.
@rikuhahl (16.01.2024 11:22): no, boj to byl pořád, prostě člověk musel vybrat méně lukrativní zápas, mačkat zběsile f5 a nenechat se odradit desítkami nezdarů :)... já už mám zkušenost z 2015, tak vím, jak kupovat...
@S4TW (16.01.2024 10:43): Týjo, takže se k lístkum teď dalo ještě dostat při to uvolnění jednotlivých zápasů, nebo to byl zas boj? Tak super, tak si to užij.


Já mám ty Finy a Nory už října :)